Abie | Diamanten ketting
21354
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21354,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Diamanten ketting

In de etalage lag een diamanten ketting

Pas geleden liep ik voorbij een etalage had er de pas flink in maar net voordat ik de etalage voorbij was gelopen liep ik een paar passen terug. Ik had namelijk in het voorbij gaan een mooie diamanten ketting zien liggen. Mijn ogen werden er echt naar toe getrokken. Het licht van de etalage gaf deze diamanten ketting een schitterende uitstraling en ook al was de stijl van de ketting erg klassiek. Een diamanten ketting is tijdloos en raakt dus echt nooit uit de mode. Nog even bleef ik voor de etalage staan. En ik telde hoeveel diamanten er in de ketting zaten.

 

Een diamanten ketting is een mooi cadeau

Ik was erg onder de indruk van deze ketting. De ketting viel dan wel niet onder de categorie trendy maar dat maakte de diamanten ketting er niet minder mooi om. Alleen was ik er benieuwd naar de prijs van de diamanten die in de ketting zaten. Stel je toch eens voor dat je een diamanten ketting zomaar cadeau zou krijgen of dat je jezelf een keer zou mogen verwennen met een ketting vol met diamanten. Zo stond ik een beetje te dagdromen voor de etalage. Heb al veel mooie diamanten kettingen gezien maar deze was echt prachtig. Het mooie van een diamanten ketting is dat ze tijdloos zijn en dat je ze bij veel gelegenheden kunt dragen. Als je een mooie diamanten ketting in je bezit hebt moet je deze vaak dragen. Iedereen mag toch zien dat je een hele mooie ketting hebt. Tenminste dat is wat ik zelf wel zou doen als ik een mooie diamanten ketting had. Laat de diamanten stralen en schitteren in het licht en geniet van de momenten dat je een diamanten ketting draagt. De diamanten maken je nog mooier dan je al bent.

Date

januari 14, 2015

Category

Diamanten