Abie | Diamanten sieraden
21345
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21345,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Diamanten sieraden

Haar diamanten sieraden schitterde onder het licht van de lamp

Pas geleden was er een bewoonster van het verpleegtehuis waar ik regelmatig kom jarig. De oude dame werd negentig en daarom werd ervoor deze gelegenheid een groot feest gegeven.De oude dame zat trots in haar versierde stoel toen ik bij het verpleegtehuis aan kwam. Ze droeg op haar verjaardag haar diamanten sieraden die ze al heel lang in haar sieraden doos had bewaard. De diamanten sieraden schitterde onder het licht van de lampen en lieten de jarige nog meer stralen.

Ik vroeg of ik haar diamanten sieraden even mocht bekijken.

De diamanten sieraden paste heel goed bij de oude dame ze hadden een klassieke stijl. Ik vroeg aan de oude dame of ik de diamanten sieraden even mocht vasthouden zo dat ik ze beter kon bekijken.Ze had er geen problemen mee en deed een van haar oorbellen uit en gaf die aan mij. Ik zei dat ik wel iemand kende aan wie ze haar diamanten kon verkopen. Ik zei tegen de vrouw dat ik het echt prachtige klassieke sieraden vond en dacht dat ze wel aardig wat zouden opbrengen. Ze bedankt me voor het compliment en ik gaf haar snel de oorbel weer terug. We hebben helaas daarna eigenlijk niet meer verder kunnen praten over haar mooie klassieke diamanten sieraden omdat het erg druk werd. Ik vond het zo prachtig om te zien hoe de jarige oude dame zat te stralen met haar diamanten sieraden.

Date

januari 10, 2015

Category

Diamanten

Tags
Diamant