Abie | Diamanten
21357
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21357,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Diamanten

Diamanten worden vaak in een ring gebruikt. Een ring met diamanten is natuurlijk een speciaal sieraad met een bijzonder soort edelsteen. Het is namelijk niet voor niets dat een diamant bekend staat als de koning der edelstenen. Een ring met diamanten vertegenwoordigt een bepaalde waarde, waarbij de kwaliteit van de edelsteen een belangrijke rol speelt. De kwaliteit van deze edelsteen wordt bepaald aan de hand van vier diverse kwaliteitsnormen, die ook wel aangeduid worden met de 4 C’s. Het komt erop neer dat er niet alleen naar het karaatgewicht wordt gekeken, maar ook naar de zuiverheid, de kleur en de slijpvorm.

Ring met diamanten in verschillende vormen

Bij het kopen van een ring met diamanten kan er uit verschillende vormen een keuze worden gemaakt. Dat geldt niet alleen voor de vorm van de ring, maar ook voor de vorm van de diamanten. Er zijn bijvoorbeeld ronde vormen, maar andere vormen behoren eveneens tot de mogelijkheden, zoals de peervorm, ovale vorm, hartvorm, prinsenvorm en radiant. In een ring met diamanten zijn de edelstenen vaak de blikvanger, zodat bij de keuze voor een vorm van de edelsteen rekening kan worden gehouden. Bij diamant verkopen moet u wel rekening houden met een aanzienlijke waarde vermindering. De juwelier en de groothandel hebben hier een aardige marge op en dan gaat hier ook nog 21% b.t.w. overheen.

Ring met diamanten kopen

Wie van plan is om een ring met diamanten te kopen heeft de mogelijkheid om dat bij een juwelierszaak te doen, maar het is nog veel eenvoudiger om van het online aanbod van ringen met diamanten gebruik te maken. Een voordeel is dat er zonder dat er druk door een verkoper wordt uitgeoefend een vergelijking gemaakt kan worden tussen de ringen in het aanbod. Het assortiment dat online tot de beschikking staat is bovendien veel groter en dat maakt het ook mogelijk om het aanbod in verschillende prijsklassen met elkaar te vergelijken en of er een diamant certificaat bij geleverd wordt van een gerenommeerd instituut zoals de HRD uit Antwerpen of de GIA uit Amerika . Verder hoeft er niet direct besloten te worden, maar kan de ring met diamanten op een andere dag ook nog online worden besteld.

Date

januari 11, 2015

Category

Diamanten